Schaderegeling

Eigenlijk is verzekeren relatief eenvoudig. Het is niet veel anders dan een belofte: u betaalt de premie, wij helpen u bij een verzekeringsgeval. Die belofte nemen wij zeer serieus.

Bij een verzekeringsgeval bieden wij u een uitstekende service. Onze experts handelen de schade snel, eerlijk en vakkundig af, zodat u zich in no time weer met uw eigenlijke werk kunt bezighouden.

XL Catlin Global Claim

Voor ons systeem XL Catlin Global Claim zijn wij al meerdere malen onderscheiden. Het helpt ons team bij de snelle en betrouwbare verwerking van uw schade, ongeacht waar in de wereld die is opgetreden. Met XL Global Claim vormen wij een ‘one stop shop’ voor u – van de eerste schademelding tot en met de laatste betaling.

De voordelen van XL Global Claim:

  • Snel papierloos informatie opvragen de klok rond
  • Informatie rondom risicomanagement in real time
  • Wereldwijd uniforme processen voor al onze producten
  • Gegevens, getallen, kerncijfers, statistieken, analyses
  • Afgeschermde toegang tot het systeem voor klanten met de mogelijkheid om op elk moment updates in real time te ontvangen

Bij schadeafhandeling telt de ervaring. Dat geldt des te meer naarmate de schadegevallen complexer zijn. Wij zijn u van dienst met de beste teams van ervaren schade-experts, die met hun expertise en ervaring de meest complexe schadegevallen afhandelen.

In geval van schade kunt u op ons rekenen. Wij komen onze beloftes na!


Contact
Manon van der Meer
+31 205043543
manon.vandermeer@xlcatlin.com

.